Holistische ademcoaching met energetische verdieping  

100% jezelf kunnen zijn en leven vanuit veerkracht!

1 op 1 coaching voor moeders

Ik zie en hoor JOU! Volgens de holistische visie ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Past alles als een puzzel perfect in elkaar?

3

Dan ben je in harmonie

3

De energie stroomt vrij door je lijf

3

Je voelt je fit en vitaal

3

Je hebt geen lichamelijke en geestelijke klachten

Laagje beton

In ons leven leren we vaak dat we over emoties of gedachten heen moeten stappen, dan sturen we met ons hoofd aan dat het allemaal goed komt. Maar in ons lijf leg je dan als het ware een laagje beton over je gevoelens heen, en daar zitten ze dan opgesloten. Met veel van deze laagjes in jezelf ga je op den duur klachten ervaren in je lijf, je gedachten, je emoties en je gevoelens.

We hebben vaak niet geleerd dat het oké is om emoties er te laten zijn, dat het oké is als je even een dag niet zo lekker bent. Een staat van bewustZIJN van gedachten, het voelen van emoties en ernaar kunnen kijken vanuit compassie, is een hele andere manier van in het leven staan dan je emoties onderdrukken, weg stoppen en ze verbergen.

Door je bewust te zijn van wat er zich van binnen afspeelt kan je komen tot verandering.

Je kan loslaten door jouw laagjes af te pellen, door te voelen wat gevoeld mag worden. Hierdoor kan je groeien en uitbloeien tot de beste versie van jezelf.

$

Je voelt je krachtig en vol zelfvertrouwen

$

Je weet jezelf te waarderen om wie je bent

$

Je voelt wat wel en niet goed is voor jou

Holistische-ademcoaching-met-energetische-verdieping.

Wat kan je verwachten?

Uit je hoofd, in je lijf

Stoppen met piekeren en weer in contact komen met je gevoel.
Als jij je bewust bent van je gevoel, kan je hart spreken.

Leren ontspannen

Stress leren omzetten in rust en ontspanning. Laat oude ballast los en word je bewust van onderliggende patronen.

Vertrouwen & compassie

Je ontdekt hoe je je veilig kunt voelen, krachtig in en met jezelf. Zodat je jouw leven met liefde en vol vertrouwen leeft!

Wat kan ik voor je doen?

Ik breng je in contact met jezelf en jouw lichaam. Zodat je helderheid, vertrouwen, focus en rust kan ervaren. Zo kan jij kiezen voor datgene wat ECHT belangrijk is voor JOU.

Samen gaan we op weg naar:

$

Innerlijke rust en ontspanning

$

Een gebalanceerd en bewust leven

$

Heling en loslaten van oude trauma’s

$

Een betere lichamelijke gezondheid

$

Zelfvertrouwen en rust

Alvast zelf aan de slag?

download deze ademhalings-oefening.

In flow gaat het leven vanzelf.

Je volgt je gevoel en komt in situaties die precies kloppen bij wat op dit moment bij je past. Alles lijkt gemakkelijk te ontstaan, precies zoals jij wilt, soms onverwacht, maar altijd moeiteloos, snel en soms magisch.

Mooie ontmoetingen, nieuwe ervaringen of antwoorden op vragen waarvan je nog niet wist dat je die gesteld had. Leven vanuit een krachtige verbinding met jezelf zorgt ervoor dat je weet wat bij je past, waardoor je in jouw grootsheid kan stappen.

3

Je kan de diepte ingaan naar die laag van jezelf die gevuld is met liefde en licht.

3

Je bewustzijn is groter waardoor je los kan laten wat je niet meer nodig hebt.

3

Je weet wat je wil, waarom je dat wil en kan de keuzes maken die bij jou passen.

3

Je ervaart innerlijke rust en kracht, waardoor je een intens gevoel van vertrouwen ontwikkeld.

Hoe gaat de coaching in zijn werk?

Wanneer je kiest voor een 1 op 1 traject met mij dan doorlopen we onderstaande 3 stappen.

Holistische-ademcoaching-met-energetische-verdieping

Open en eerlijk in gesprek

We beginnen met een goed gesprek waarbij we kijken naar jouw huidige situatie en achtergrond, we verhelderen samen waar je tegenaan loopt en wat je vraag is.

Holistische-ademcoaching-met-energetische-verdieping

Analyse en behandeling

Samen analyseren we waar blokkades zitten en hoe we die kunnen doorbreken. Je krijgt een afgestemde behandeling die bestaat uit een (combinatie van) ademsessie, energetische behandeling, dieptemeditatie, bewustwording en/of mindfulness.

Holistische-ademcoaching-met-energetische-verdieping

Vervolgafspraak & nazorg

Bij een traject maken we een vervolgafspraak en geef ik je evt. oefeningen/huiswerk mee zodat je zelf thuis aan de slag kunt gaan.

Wat klanten zeggen

Ik kwam bij Roos omdat ik erg veel in mijn hoofd zat, mijn hele systeem was in de war en ik kon geen rust vinden. Aangezien ik niet bekend was met energetische therapie kon ik me niet echt een voorstelling maken van wat het me zou brengen. Roos had snel door wat er aan de hand was en heeft me allereerst geholpen d.m.v. energetische behandelingen om weer goed te kunnen aarden.

We hebben samen gekeken wat voor aanpak het beste past bij mij – mediteren is niet mijn ding – en ze heeft me verschillende dingen aangereikt. Ze heeft me veel inzicht gegeven, van oefeningen tot manieren van denken, belangrijke informatie die ik de rest van mijn leven mee neem. Bij Roos voel ik me altijd veilig en heb ik durven praten over mijn grootste angsten en verdriet, ze heeft mij geholpen om deze een plek te kunnen geven.

Ik noem Roos nooit mijn energetisch coach maar mijn life coach! Ze heeft me echt geholpen een ander mens te zijn, ik kijk nu op een andere manier naar een situatie, hoe ga ik ermee om en hoe bewaak ik mijn energie. In mijn hoofd is het weer rustig, ik voel me een stuk lichter en heb meer zelfvertrouwen waardoor ik mezelf eindelijk op één zet. Ik voel me opgelucht en vrij,wat niet alleen fijn is voor mij maar ook voor mijn man en mijn twee kinderen.

– Veroniek –

“De eerste keer dat ik bij Roos binnen kwam was ik zenuwachtig. Ik hou zelf graag de controle en had vooraf geen idee wat ik van de adem sessie kon verwachten. Dit gevoel ging voor een deel al weg toen ik haar behandelkamer binnen stapte. Wat een fijne ruimte die letterlijk rust uitstraalt. De geur, de kaarsjes, het licht, de muziek en de comfortabele uitstraling van de kamer en de heerlijke temperatuur zorgt ervoor dat je in een oase van rust en kalmte terecht komt. Alsof de wereld buiten niet bestaat en even niets er toe doet.

Roos nam de allerlaatste twijfels bij mij weg. Wat een lieve, warme, zorgzame, fijne energie straalt zij uit. Rust en vertrouwen was alles wat ik voelde voordat ik aan de ademsessie begon. Tijdens de adem sessie begeleid Roos je heel rustig en biedt ze behandeling op maat. Alsof ze precies aanvoelt wat je nodig hebt en de juiste knopen aanraakt. Ik durfde me volledig aan de ademsessie over te geven. Na de sessie voelde ik me ontspannen en relaxed en ondanks dat ik in een hectische periode zat heb ik heerlijk geslapen. De volgende dag ontspannen weer op. Dank je wel lieve Roos.”

– Janneke –

“Afgelopen vrijdag mijn eerste ademhalingstherapie bij Roos gehad. Ik liep naar binnen totaal niet wetend wat het zou zijn en wat het voor me zou kunnen betekenen. Er is een bom van emotie geknald niet wetend dat het in me zat. Ik had tranen die vloeiden maar verdriet dacht ik niet meer te hebben.

Om een lang verhaal kort te maken: ik ben nog aan het verwerken wat het met mij heeft gedaan. Wat ik wel weet en dat weet ik nu al: ik voel me krachtiger, sterker en veiliger en weet dat ik het wel aankan. Het verleden zal me niet raken. Het maakt me tot wat ik ben, maar de toekomst heb ik zelf in de hand en met de tools die Roos me geeft in combinatie met haar treatment, zo noem ik het, heb ik sterk het gevoel dat het goed gaat komen. Mijn dank is super groot. Soms weet je niet wat je nodig hebt terwijl het voor je neus staat. Dank Roos en tot snel. Ik kan niet wachten tot onze volgende treatment.”

– Laila –

Ik loop graag een stukje met je mee als:

$

Je helderheid wil over de diepe laag in jezelf en er klaar voor bent om buiten je comfortzone te stappen.

$

Je  klaar bent om oude patronen te doorbreken maar het lastig vind om gevoelens en gedachten te bereiken en doorbreken.

$

Jij de reis van je hoofd naar je hart wil maken zodat jij je leven mag leven vanuit een diep innerlijk vertrouwen en ware ontspanning.

$

Jij door wil dringen tot de diepere laag in jou zelf, maar nog niet zo goed weet hoe je de deurtjes kan openen die je brengen naar een evenwichtig en gelukkig leven.

“Met een bewust leven kan je vér komen,

namelijk THUIS komen.”

– Roos Assouik –

Tarieven

$

Open en eerlijk in gesprek

Je krijgt een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten.

$

1 op 1 consult

Een éénmalig consult gericht op coaching met een korte ademsessie, diepte meditatie of energetische behandeling.
1 uur = € 80

$

Ontdekkings KRACHTreis

Een éénmalig consult met ademsessie in combinatie met energetische behandeling en diepte meditatie.

De langere tijdsduur maakt dat we beter de diepte in kunnen gaan. Een ontdekkings KRACHTreis is een éénmalige ademsessie om te ontdekken of dit iets voor je is. De ademsessie duurt ca.  1,5 uur.
1 ,5 uur = € 120

Extra’s:
Ademoefeningen en praktische handvaten voor thuis

$

Innerlijke KRACHTreis

Wil jij je klachten voorgoed de deur wijzen? Ben je eraan toe om echte stappen te gaan zetten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied? Dan past dit pakket het meest bij jou.

De innerlijke KRACHTreis bestaat uit een traject van 4 behandelingen, welke om de 1 à 2 weken gehouden wordt. De consulten duren 1,5 uur.
4 x 1 ,5 uur = € 450

Extra’s:
– Whatsapp contact voor vragen en optimale integratie
– Ademoefeningen en praktische handvaten voor thuis
– Je ontvangt een samenvatting van elke sessie via de mail
– Een persoonlijke voice-recording

Holistische-ademcoaching-met-energetische-verdieping.

Ik geef je dat zetje om je eigen pad te volgen en vooral om te luisteren naar jezelf waardoor jij in je eigen gebalanceerde kracht komt te staan.

Veelgestelde vragen

Waar vinden de sessies plaats?

Praktijk voor consulten:
Gotenpark 22,
5037 SP in Tilburg
(navigatie vierwindenlaan 88, de straat daartegenover inrijden om op het park te komen)

Wat zijn de belangrijkste resultaten?

De meest behaalde resultaten van een coachingstraject zijn:

 • Meer ontspanning & minder stress
 • Beter slapen, minder moe, meer focus & energie
 • Antwoord en inzicht rondom specifieke vraagstukken in jouw leven.
 • Helderheid over gedrag, gedachten en emoties.
 • Je begrijpt jezelf beter.
 • Diepgaande persoonlijke ontwikkeling.
 • Inspiratie en handvatten om vervolgstappen te zetten.
 • Transformeren van vastzittende patronen
 • Afvoeren van gifstoffen & versterking van je immuunsysteem
Hoe bereid ik me voor?

Advies om niet teveel te eten voor de sessie.
Trek loszittende kleding aan. Plan wat vrije tijd na de sessie.

Wordt het vergoed door de zorgverzekeraar?

Ademcoaching wordt momenteel niet vergoed door de basisverzekering van de zorgverzekering. Dit komt omdat ademcoaching wordt gezien als een alternatieve geneeswijze en niet als reguliere medische zorg.

Hoeveel sessies zijn er nodig om resultaten te behalen?

Hoe vaak je een behandeling nodig hebt om resultaten te zien kan variëren per persoon, afhankelijk van de huidige situatie en het te behalen resultaat dat je voor ogen hebt. Over het algemeen zal je na enkele sessies positieve effecten ervaren.

Veel mensen ervaren direct na hun eerste coachingssessie een gevoel van diepe ontspanning en een verbeterde ademhaling.

Afhankelijk van de persoon en zijn of haar doelen, kan het zijn dat je regelmatig ademcoachingssessies moet volgen om de gewenste resultaten te behalen en te behouden. Sommige mensen volgen bijvoorbeeld wekelijks of tweewekelijks coachingssessies om hun ademhaling en welzijn te ondersteunen, terwijl anderen het voldoende vinden om af en toe een sessie te volgen wanneer ze extra ondersteuning nodig hebben.

Wat zijn de voordelen van ademcoaching in combinatie met energetische behandeling?

Een combinatie van ademcoaching en energetische behandelingen is een krachtige manier om lichaam en geest te ondersteunen en te genezen. Hier zijn enkele voordelen van deze combinatie:

 1. Verbeterde ademhaling: Ademcoaching kan je helpen bewuster te worden van je ademhaling en deze te verbeteren, terwijl energetische behandelingen kunnen helpen bij het vrijmaken van energieblokkades die de ademhaling kunnen belemmeren.
 1. Verhoogde energie: Energetische behandelingen kunnen helpen om de energiebalans in het lichaam te herstellen en te verhogen, terwijl ademcoaching kan helpen om je energieniveau te verhogen door middel van bewust ademen en het vrijmaken van spanning.
 1. Stressvermindering: Ademcoaching en energetische behandelingen kunnen beide helpen bij het verminderen van stress en angst, waardoor je je rustiger en meer ontspannen voelt.
 1. Verbeterde slaap: Door de combinatie van ademcoaching en energetische behandelingen kan je slaapkwaliteit verbeteren, wat kan leiden tot meer rust en een betere algehele gezondheid.
 1. Versterking van het immuunsysteem: Energetische behandelingen kunnen helpen bij het stimuleren van het immuunsysteem, terwijl ademcoaching kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van de algehele gezondheid.
 1. Verhoogd bewustzijn: Door de combinatie van ademcoaching en energetische behandelingen kan je bewuster worden van je lichaam, emoties en gedachten, wat kan leiden tot meer zelfinzicht en een groter gevoel van welzijn.
Kan ik ademcoaching volgen als ik een medische aandoening heb?

Bij onderstaande medische aandoeningen is het niet te adviseren om een ademsessie te volgen.

 1. Ernstige hart- en vaatziekten of hoge bloeddruk
 2. Glaucoom of andere oogproblemen die verergeren door druk in de ogen
 3. Epilepsie of andere aandoeningen die worden getriggerd door veranderingen in ademhaling of zuurstofgehalte
 4. Ernstige psychische problemen of psychotische stoornissen
 5. Recent trauma of een geschiedenis van PTSS (Post Traumatische Stress Stoornis)
 6. Zwangerschap, vooral in de latere stadia
 7. Ernstige ademhalingsproblemen zoals astma, long-emfyseem of COPD (chronische obstructieve longziekte)
 8. Recente operaties of verwondingen aan de buik, borst of schedel
Vervangt een coaching traject een bezoek aan een arts of specialist?

Een coachingtraject is geen vervanging voor een arts of specialist. Raadpleeg altijd een arts of specialist bij zorgen, fysieke, emotionele of mentale ongemakken. Ik geloof in holistische benadering waar elke specialist zijn eigen plek heeft en elkaar kan aanvullen.

Voel je lichter en met meer zelfvertrouwen.

Wil je krachtiger in het leven komen staan en een sterkere verbinding met je intuïtie?

Neem contact met me op voor een gratis intake.

1 + 5 =

Door verzending van het contactformulier ga je akkoord met de privacyverklaring