Samenwerken

Voor scholen, bedrijven en ondernemers

Individuele en/of groeps-training en workshops

Ontdek de kracht van adem voor innerlijke groei en harmonie.

Workshops & training gericht op de kracht van de adem.

 

$

Groepstraining en workshop

Een inspirerende workshop over de adem waarbij je leert de adem in te zetten als  instrument om welzijn en groei te vergroten. Tijdens deze training verkennen deelnemers hun adempatroon en leren verschillende technieken en strategieën om bewust adem te halen. Na de training zijn deelnemers in staat om stress beter te managen en tegelijkertijd focus, energie en veerkracht te vergroten. Benieuwd naar de verandering die deze workshop teweeg kan brengen? Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek waarin we samen de mogelijkheden verkennen. 

 

$

Gevoelsverkenner training

Ben je als organisatie op zoek naar een passende, direct toepasbare werkvorm om gevoelens zichtbaar en bespreekbaar te maken ? Met de methodiek GevoelsVerkenner® van Greetje Welten kan je de binnenwereld van je cliënt, coachee of leerling op een beeldende manier verkennen. 

Visie

Mijn liefde voor mensen en mijn geloof in hun potentieel inspireert mij!

Ik geloof dat deze benadering niet alleen waardevol is voor individuen, maar ook voor organisaties. Door te investeren in het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, kunnen organisaties een werkomgeving creëren waarin mensen zich gehoord, gezien en gewaardeerd voelen. Dit leidt niet alleen tot meer betrokkenheid en productiviteit, maar ook tot een meer mensgerichte en duurzame bedrijfscultuur.

Samen op weg?

Deel jij deze visie als organisatie en wil je investeren in de groei en ontwikkeling van medewerkers? Of het nu gaat om individuele coaching, teamtrainingen of workshops op maat, ik denk graag mee over de best passende aanpak voor jouw organisatie.

Wil je meer weten over mijn werkwijze en de mogelijkheden van samenwerking? Dan nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we werken aan een wereld waarin mensen in verbinding staan met zichzelf en elkaar, en waarin persoonlijke groei en bewustwording centraal staan.

Praktische informatie

Mijn individuele trajecten, workshops en trainingen zijn flexibel inzetbaar en kunnen zowel op locatie als op een andere locatie plaatsvinden. Ik vind het belangrijk dat mijn diensten voor iedereen toegankelijk zijn en daarom bespreken we de tarieven op basis van het aanbod.

De tarieven zijn afhankelijk van de voorbereiding, tijdsinvestering en andere factoren die van invloed zijn op de inhoud en kwaliteit van de individuele trajecten, workshops en trainingen. Op deze manier kunnen we een op maat gemaakt plan samenstellen dat past bij je specifieke behoeften en wensen.

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van samenwerking en de tarieven die daarbij horen, neem dan gerust contact met mij op. Ik sta altijd open voor overleg en denk graag met je mee over een passende oplossing voor jouw organisatie.

Samenwerken-de-kracht-van-roos.

Wat kan je van mij verwachten?

1. Integriteit

 

Ik vind het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn in mijn advies en begeleiding.

Ik zorg ervoor dat ik deelnemers altijd oprecht en op een betrokken manier ondersteun om hun doelen te bereiken. 

De kracht van Roos

2. Authenticiteit

Voor mij is het belangrijk om te werken vanuit mijn hart, op een open en transparante manier.

Door authentiek te werken, creëer ik een veilige omgeving waarin deelnemers zich vrij voelen om zichzelf te uiten en te groeien. 

De kracht van Roos

3. Vertrouwen

Ik zorg ervoor dat  deelnemers zich veilig voelen om open te spreken en zich kwetsbaar op te stellen. 

Ik sta klaar om samen met je te werken aan diepgaande inzichten en persoonlijke groei!

Wat klanten zeggen

Wow!! Wat een prachtig waardevol document heb je gemaakt! Ik ben echt zo onder de indruk. Heb het nu al een paar keer gelezen en laat het lekker op me inwerken. Steeds krijg ik een nieuwe ingeving en word ik opnieuw geraakt. Dit geeft echt inzicht en nieuwe inspiratie. Love it! Ben je erg dankbaar lieve Roos.

– Jeske –

“ Zelfkennis is de bron van alle kennis op aarde.”

Een samenwerking op maat

Neem vrijblijvend contact met me op voor een intake.

1 + 13 =

Door verzending van het contactformulier ga je akkoord met de privacyverklaring