Roos Assouik

Over mij

Ik ben Roos en ik ben net als jij!

Op jonge leeftijd voelde ik verschillende dingen van mensen of sferen om mij heen. Dit overweldigde mij, ik wist niet wat ik daarmee moest doen. Later ben ik gaan geloven dat geluk te vinden is, op het moment dat je leven voldoet aan de maatstaven van de maatschappij. Lange tijd heb ik gedacht dat het leven maakbaar was vanuit mijn eigen hoofd.

Van mijn hoofd naar mijn hart

Dit resulteerde in een dikke muur, mijn eigen gevoel ver weg gestopt, dat leek zo lekker rustig. Jaren ben ik aan het zoeken geweest, hoe ik de puzzel op kon lossen met mijn hoofd. Gaandeweg heb ik mogen leren dat ik besta uit veel meer dan alleen mijn hoofd, ik heb de reis mogen maken van mijn hoofd naar mijn hart. Ik  heb leren luisteren naar mijn emoties.

Ik vond het enorm spannend om deze innerlijke reis aan te gaan, maar dit is de allermooiste reis die ik in mijn leven heb mogen maken. Er zijn momenten geweest dat ik het enorm lastig had, het was emotioneel en confronterend, maar zo waardevol om aan het eind van de reis thuis te komen bij mezelf.

Roos-assouik.

Ik geloof dat iedereen geboren is met een innerlijke kracht, maar dat we ergens in ons leven de verbinding met ons hart verliezen waardoor we er niet meer goed naar kunnen luisteren.

Toen ik geboren werd…..
Wist mijn oma het al gelijk:

“Die volgt haar eigen pad op haar eigen manier,

daar doe jij niet mee wat je wil!”

– Zelfs als klein meisje had ik al een eigen manier van zijn. –

Door mijn reis in dit leven ben ik gefascineerd geraakt door bewustwording, de kracht van de ademhaling en de energie die allesomvattend is.

Ik geloof dat iedereen geboren is met een liefdevolle innerlijke krachtbron en ik weet uit eigen ervaring dat je deze verbinding kwijt kan raken. Ik ben met mijn hooggevoeligheid onder mijn arm, verloren gelopen in het oerwoud van emoties en gedachten. Mijn ware zelf had ik verstopt onder laagjes beton om te kunnen overleven. Door een intense reis van hoofd naar hart, van buiten naar binnen, dwars door alle lagen heen, heb ik mogen ervaren wat het betekent om UIT verbinding te zijn, en wat het betekent om terug IN verbinding te zijn met mezelf.

Als jij moeite hebt met gevoelens, gedachten, de kern van je probleem niet kan vinden, al van alles geprobeerd hebt, maar nog steeds niet hebt gevonden waar je naar op zoek bent. Stop dan nu met zoeken, want dan ben ik precies diegene die vanuit eigen kennis & ervaring oprecht kan zeggen dat ik je volledig begrijp. Ik heb daar gestaan waar jij nu staat.

Ik durf vol overtuiging te zeggen dat ik een gevoel van heelheid ervaar, dat ik leef vanuit mijn hart en dat het leven een heel stuk makkelijker is geworden! Gewoon om de simpele reden dat ik het leven en mijzelf beter ben gaan begrijpen. Ik leef mijn leven vanuit bewust-ZIJN.

Wat gun ik het JOU om dit proces ook te doorlopen!

Roos

Roos-assouik.

Wil je kiezen voor wat ECHT belangrijk is?

Ik begeleid je met liefde vanuit mijn hart, zonder oordeel, met oprechte aandacht voor JOU.

Neem contact met me op voor een gratis intake.

11 + 12 =

Door verzending van het contactformulier ga je akkoord met de privacyverklaring